Avui, vacunació contra la Covid-19 als professionals de Support-Girona, personal considerat essencial

Aquesta tarda, els professionals de Support-Girona, personal considerat essencial per la seva funció en l'acompanyament social de les persones que atén l'entitat, han rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. La vacunació s'ha fet fet avui a partir de les tres de la tarda en el Centre Cívic del Mercadal de Girona, uns dels centres vacunals habilitats a la ciutat. Support-Girona compta amb una plantilla de prop de 100 treballadors, dels quals més del 70%  pertanyen a l'Àrea Social i orienten la seva activitat directament a l'atenció de les necessitats personals i socials de les persones acompanyades, un miler en total amb una discapacitat psicosocial, intel·lectual o amb deteriorament cognitiu.  
Avui, vacunació contra la Covid-19 als professionals de Support-Girona, personal considerat essencial

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.