Setmana d’estudi del projecte “Ad-Choisir” a Bratislava

Des d'avui i fins el proper 26 de març, Support-Girona durà a terme l'última visita d'estudi de projecte Erasmus+ AdChoisir a Bratislava en format virtual. Amb aquest seminari es donaran per finalitzades les rondes de visites del projecte, que té com a objectiu cercar bones pràctiques en el suport a la presa de decisions. En aquesta ocasió, el programa també posarà l'accent en donar a conèixer diferents experiències en el suport a l'ocupació, àrea de treball específica de l'ASE, Agency for Supported Employment APZBA, entitat amfitriona del calendari d'enguany. AdChoisir, liderat per la Unió Regional d’ajut a les famílies (URAF), té com a objectiu principal la cooperació per a la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques en el suport a la presa de decisions de les persones amb discapacitat, la cerca de les habilitats professionals, així com la creació d’una xarxa europea. El projecte, que es va iniciar a l'any 2019 amb una primera setmana d'estudi a Girona s'ha anat desplegant amb trobades a Berlin, l'Occitània i Luxembourg.
Setmana d’estudi del projecte “Ad-Choisir” a Bratislava

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.