26 de novembre, Girona Voluntària es presenta en societat i ho farà amb una gran festa. T'hi apuntes?

El proper 26 de novembre, la Federació Girona Voluntària - Coordinadora d'entitats socials i d'acció comunitària, presentarà l'entitat en societat i ho farà en el trascurs d'una festa en què el fil conductor serà l'agraïment i l'homentatge a totes les persones voluntàries. La festa començarà a les set de la tarda, al pavelló municipal d'esports de Girona (Fontejau). Girona Voluntària és una entitat sense ànim de lucre que vol modernitzar, rejovenir, posar en valor el voluntariat, i obrir-lo a les noves necessitats de la societat. "Volem coordinar les accions que es vulguin dur a terme des de les entitats a les comarques de Girona i ser una eina útil per canalitzar les necessitats entre les ofertes i demandes de persones voluntàries", destaca la seva presidenta, Maria Mercè Roca, Support-Girona és un de les entitats que ha impulsat Girona Voluntària juntament amb l’AFA del Centre d’Educació Especial Palau, l’Associació MIFAS, l’Associació Multicapacitats, la Fundació Oncolliga, la Fundació Ramon Noguera, la Fundació Sant Vicenç de Paül, la Fundació SERGI, el GEiEG-Grup Excursionista i Esportiu Gironí. Totes elles treballaran en xarxa i amb voluntat de fer un projecte «comú i compartit». Apunta't a la festa! Aquest projecte que ara comença a caminar ens fa molta il·lusió i el volem compartir amb vosaltres. Ens agradarà molt que ens hi acompanyeu!. Només cal que feu la vostra reserva a info@gironavoluntaria.cat o truqueu al 623 46 24 12 i demaneu les invitacions que us calguin.    
26 de novembre, Girona Voluntària es presenta en societat i ho farà amb una gran festa. T'hi apuntes?

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.