Dimecres 20 d'abril, sessió debat sobre el suport autodirigit a les persones amb discapacitat

El dimecres 20 d'abril, Support-Girona organitza una sessió debat sobre el suport autodirigit a les persones amb discapacitat. La jornada és d'interès per a tots els professionals que es dediquen a l'atenció i acompanyament d'aquestes persones, des de les diferents àrees de suport que necessiten. La sessió, en què es compartiran experiències nacionals i internacionals, compta amb el suport de les organitzacions de referència Citizen Network, Isocial i la Service Foundation.

Programa / Program

10.00 - 10.10 - Introducció Josep Maria Solé i Chavero. Director de Support-Girona 10.10 - 10.40 - Suport Autodirigit: cap a un nou model de ciutadania. Simon Duffy. Fundador de la Citizen Network. 10.40 – 11.30 - Experiències de Suport autodirigit a Catalunya. Núria Ambròs. Co-dissenyadora i dinamitzadora dels projectes "Suports autodirigits" i "Vida en comunitat" de Plena Inclusión. Amalia San Román. Coordinadora tècnica de Plena Inclusión. Ester Ortega. Directora del projecte "TUYA", de Fundació APROCOR. 11.30 – 11.45 - Suport autodirigit a Finlàndia. Petra Rantamäki. Directora de desenvolupament a KVPS (Finlàndia) 11.45 – 12.00 - El futur del suport autodirigit en el context europeu. Karin Astegger. Vicepresidenta de l’Associació Europea de Proveïdors de Serveis per a Persones amb Discapacitat (EASPD). 12.00 – 12.15 – Torn obert de preguntes. 12.30. Final de la jornada

Jornada gratuïta. Inscripció obligatòria

Dia: Dimecres 20 d'abril de 2022 Lloc: Auditori Support-Girona (C. Pierre Vilar 5. Baixos. Girona). Presencial i en streamig. Hora: de 10.00 a 12.30 hores Data límit d'inscripcions: dilluns 18 d'abril de 2022. La sessió es farà en anglès i comptarà amb traducció consecutiva. [contact-form-7 id="4164" title="Inscripcions 20-04-2022"]  

Dimecres 20 d'abril, sessió debat sobre el suport autodirigit a les persones amb discapacitat

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.