NOTICIA

Support-Girona, guardonada amb els Premis Diari de Girona

Premi Diari de Girona 2022 

Ahir al vespre, Support-Girona ha rebut el guardó Premi Diari de Girona 2022 en la categoria premi Solidari. La gala, celebrada al Centre Cultural de la Mercè, va servir “per reconèixer set persones, empreses i entitats que al llarg d’aquest any han situat la ciutat i les seves comarques «al mapa» gràcies al seu talent i esforç, en àmbits com l’esportiu, el social, el cultural i l’empresarial”, tal com informa el propi rotatiu.

El president de Support-Girona, Pere Cornellà, va ser l’encarregat de recollir el guardó. Durant el seu parlament, d’agraïment al diari, al jurat i molt especialment a l’equip de professionals de la fundació, el president va expressar la mirada innovadora de l’entitat, “focalitzada sempre en les persones acompanyades”. “Sempre hem tingut a la persona en el centre, treballant pel seu benestar i defensant els seus drets”, va dir. Cornellà també va destacar el treball en xarxa “incontestable i únic a les comarques gironines, fet que ens fa forts i que ens ha situat com a referent mundial en el nostre àmbit”. Així mateix, el president va subratllar la capacitat de l’entitat per assumir riscos i fer canviar així la vida de les persones “saltant les barreres”. “Aquest risc i la Convenció dels drets de les persones amb discapacitat de les Nacions Unides és la nostra senyera”, va cloure, amb una menció especial al director de la fundació, Josep Maria Solé.

Juntament amb Support-Girona han estat guardonats en aquesta primera edició, Mariona Serra-Pagès (Premi Científic), Clàudi Cedó (Premi de l’Any), Marc Gasol (Premi Esportiu), Vicenç Pagès (Premi Cultura, a títol pòstum), i Clínica Girona (Premi Empresa) i Hipra (Premi d’Honor). Des d’aquí, els volem traslladar les nostres sinceres felicitacions.

Premis Diari de Girona

Els Premis Diari de Girona han posat l’accent en aquesta primera edició en qui treballa d’una manera o altra per al territori i per a les persones que hi viuen i que els seus projectes contribueixin a una millora de la societat. En assabentar-se del reconeixement, el director de Support-Girona, Josep Maria Solé, va assegurar que les vides de les persones en què l’entitat ha estat present al llarg de gairebé vint anys, més de dos-mil —totes elles singulars i envoltades de reptes—, “han merescut l’esforç dels professionals i voluntaris de Support-Girona”. El director va dir que “la nostra feina és exigent i comporta una gran responsabilitat, en el sentit més ampli del terme i espero que el reconeixement del Diari de Girona ens esperoni a seguir aprenent cada dia per fer-ho millor i amb més impacte positiu per les persones i la societat que servim. Gràcies!”.

Pere Cornellà amb el premi a la ma, acompanyat d'una altra persona

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.

La Fundació Support-Girona està acreditada amb l'ISO 9001:2015