Support-Girona, premi Avedis Donavedian a la Qualitat

08/05/2024

Support-Girona ha rebut avui el Premi shtagFADQ 2024 de lla Fundació Avedis Donavedian pel Projecte de Millora de la qualitat en l'àmbit sociosanitari i d'atenció a la dependència: "L'Excel·lència en la gestió per a una atenció centrada en la persona". Ha recollit en premi, en nom de l'entitat, la directora tècnica, hashtagGlòria Cerrato. La gala s'ha celebrat a l'auditori AXA de Barcelona, amb un miler d'assistents convidats.  

Aquest premi "és un honor que compartim amb orgull amb tots els i les professionals de la nostra entitat, i amb tots els que treballem cada dia perquè les persones que acompanyem siguin veritablement el centre de la nostra feina, amb respecte, sempre, als seus drets".


Support-Girona agraeix el guardó a la Fundació Avedis Donavedian i al jurat, i vol manifestar el seu agraïment públic al director de l'entitat, Josep Maria Solé, per haver sabut conduir l'organització cap allò que avui mereix aquest reconeixement, malgrat les dificultats.  Support-Girona felicita des d'aquí a tots els premiats.

La directora tècnica de Support-Girona, Glòria Cerrato, recull el reconeixement

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.

La Fundació Support-Girona està acreditada amb l'ISO 9001:2015