Seminari de les Aliances Europees d'Universitats: reforçant la societat de coneixement a Catalunya
Data i hora d'inici
Data i hora de finalització
Adreça
Auditori del Hub Social (C/ Girona 34)
Barcelona

El seminari té com a objectiu donar a conèixer a la societat catalana les Aliances Universitàries Europees amb participació de les universitats públiques catalanes, en el context de la celebració, a Barcelona, del Fòrum d’Aliances Universitàries Europees (fòrum organitzat pel Ministeri d’Universitats en ocasió de la Presidència espanyola del Consell de la UE). Al llarg del Seminari s’exploraran les potencialitats d’aquests consorcis europeus per tal de generar progrés, benestar i competitivitat a Catalunya, mitjançant el debat i l’anàlisi conjunta entre representats d’institucions, empreses, organitzacions de la societat civil i les pròpies universitats. Des d'aquesta perspectiva, la trobada inclou els "Reptes socials", i hi intervindrà la cap de Formació i Comunicació de Support-Girona, Núria Pi, acompanyada d'altres experts representants d'universitats catalanes i de la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

Vegeu aquí Programa - Podeu fer aquí la vostra inscripció

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.

La Fundació Support-Girona està acreditada amb l'ISO 9001:2015