XI Tertúlia Social-Sopar de la Càtedra de Reponsabilitat Social i Sostenibilitat de la UdG i Girona Voluntària
Data i hora d'inici

La directora de la Càtedra de Responsabilitat Social i Sostenibilitat de la UdG, M. Rosa Terradellas i la presidenta de Girona Voluntària, M. Mercè Roca, us conviden a la XI Tertúlia Social-Sopar, al Restaurant La Rosaleda-Jardí Degustació, situat als Jardins de la Devesa de Girona, per tractar:

L’exclusió residencial a Girona. Una realitat present a casa nostra?

Amb Caye Gómez, responsable d'anàlisi social de Càritas Diocesana de Girona.
Presentarà part de l’Informe sobre l’impacte de les problemàtiques d’habitatge a les persones ateses per Càritas Diocesana de Girona.

Presentarà i conduirà l’acte el periodista : Aleix Cabarrocas. El preu del sopar és de 12€. Caldrà fer-lo efectiu en el mateix sopar. Com que l’aforament és limitat, us agraïm que confirmeu la vostra assistència fent la vostra inscripció al següent formulari: https://forms.gle/cZ3GyeuuemkzxLm37

Support-Girona ha estat impulsora de la creació de Girona Voluntària juntament amb l’Escola d'Educació especial Palau, Associació Mifas, Associació Multicapacitats, les fundacions Oncolliga, Grup Ramon Noguera, Sant Vicenç de Paül, Sergi  i el GEiEG. És membre de la seva Junta directiva. Girona Voluntària vol promoure un nou tipus de voluntariat, oberta a nous perfils de col·laboradors i a un gran ventall de serveis més enllà de l’acció social.

 

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.