Conferència "La nova visió de la protecció jurídica de les persones amb discapacitat a la llum de la Convenció de l'ONU"

El proper 2 de desembre, el director de la Fundació Tutelar, Josep Maria Solé, pronunciarà la conferència “La nova visió de la protecció jurídica de les persones amb discapacitat a la llum de la Convenció de l'ONU” organitzada pel DIXIT a la seu de l'entitat. La conferència tractarà els canvis legals que fan referència a les mesures de suport a l’exercici de la capacitat jurídica de les persones amb discapacitat a la llum de la Convenció de l'ONU. Aquestes mesures són les que han de suposar la desaparició dels conceptes d’incapacitació i tutela que avui coneixem. L’acte també vol obrir un espai de reflexió i debat sobre el binomi abandonament-paternalisme a partir d’unes pautes orientatives per a aquells qui tenen responsabilitats d’ajuda, guarda o tutela de persones sense plena capacitat de decisió i han de prendre decisions envers les seves vides. Josep Maria Solé, advocat, a més d'exercir la direcció de la Fundació Tutelar,  presideix ENCAIX -Associació d’entitats tutelars de persones que pateixen malalties mentals. Data: 2 de desembre de 2014 a les 17h. Lloc: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall. C. Bernat Boades, 68. Girona Inscripció: inscripció gratuïta, per rigorós ordre d’arribada, emplenant el següent formulari en línia Organitza: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall amb el suport de l'Obra Social "la Caixa"
Conferència "La nova visió de la protecció jurídica de les persones amb discapacitat a la llum de la Convenció de l'ONU"

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.