Formació i converses amb la família de La Fageda

Ahir vam tenir el plaer de trobar-nos amb els professionals i família d'una gran organització empresarial i social com és La Fageda, amb qui ens uneix un lligam històric i objectius comuns. Aquesta trobada va ser una sessió de formació als professionals de l'empresa sobre les novetats en l'àmbit de la protecció i suport a l'exercici de la capacitat jurídica de les persones amb discapacitat. Posteriorment, amb un registre més pràctic, vàrem mantenir una trobada amb familiars de persones ateses sobre la planificació del futur dels seus familiars. La Fundació Tutelar de les Comarques Gironines ha mantingut una col·laboració molt estreta, des de la seva creació, amb La Fageda, fins el punt que aquesta entitat va dissoldre una Fundació del grup que atenia persones tutelades i es va integrar en el Patronat de la Fundació Tutelar designant un representant. Aquesta trobada forma part del programa de formació anual dissenyat per la Fundació per informar i assessorar a les entitats, associacions, i organitzacions de caràcter divers sobre la nostra activitat i actualitat en relació amb la protecció jurídica i social de persones en situació de vulnerabilitat.
Formació i converses amb la família de La Fageda

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.