La Fundació Tutelar, nou membre de l'EASPD

La Fundació Tutelar de les Comarques Girones ha estat acceptada com a membre de l'EASPD, l'associació europea de més magnitud que acull les institucions, entitats i empreses que treballen amb persones amb discapacitat. L'EASPD representa a més de 10.000 organitzacions dedicades als serveis socials i la discapacitat a tota Europa. L'acte oficial es va dur a terme durant la celebració de la trobada anual de l'associació que va tenir lloc a Salzburg (Àustria) del 22 al 23 d'octubre. Image-1 El congrés d'aquest any ha estat centrat en l'educació inclusiva com a peça clau per al desenvolupament d'una societat inclusiva. Al llarg dels dos dies s'han presentat algunes de les millors pràctiques europees en aquest àmbit però també han tingut cabuda altres aspectes vinculats a la discapacitat a través de les sessions paral·leles. Concretament, el director de la Fundació, Josep Maria Solé, va intervenir en el seminari específic sobre vida independent. També ho van fer els representants catalans de Plataforma Educativa. Documents d'interès:
Conferència anual de l'EASP 2015 Convenció de l'ONU sobre els drets de les persones amb discapacitat Informe de l'UNESCO 2000-2015 "Educació per a tots" Estudi INVESTT, disseny d'una educació inclusiva universal
 
La Fundació Tutelar, nou membre de l'EASPD

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.