Sis nous habitatges per a usuaris de la Fundació Tutelar, gràcies a un acord amb la Fundació Vimar

Gràcies a un acord entre la Fundació Vimar i la Fundació Tutelar disposem ara de sis places en dos pisos per a persones usuàries de la nostra Fundació. Aquest acord ha estat gràcies a la donació de dos habitatges del president de Laboratoris Esteva, Joan Esteve Soler, a Vimar. Així hem pogut posar en marxa un servei d'habitatge a Palafrugell amb suport personal per a sis persones amb malaltia mental. En aquestes dues llars, les persones que les ocupen poder fer una vida independent, amb el suport professional adequat a les seves necessitats. La Fundació busca amb aquest servei d'habitatge defugir del paternalisme i de la institucionalització innecessària. L'objectiu és la integració social, respectant al màxim les decisions de les persones en relació amb la seva vida.
Sis nous habitatges per a usuaris de la Fundació Tutelar, gràcies a un acord amb la Fundació Vimar

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.