Assistim a la Zero-Project Conference 2018

Des d'avui i fins el 23 de febrer assistim a la Zero-Project Conference, organitzada per Zero Project a Viena, entitat no governamental austríaca impulsada per la ESSL Foundation i encarregada de monitoritzar la implementació de la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat de les Nacions Unides arreu del món. Anualment, organitzen una conferència anual a on s'atorguen els premis anuals a les pràctiques socials més innovadores en aquest camp de treball i a les millors polítiques en matèria de discapacitat, accessibilitat, implementació de la Convenció i inclusió social. Fins el moment, les tasques i investigació de Zero Project s'han centrat en el treball i l'ocupació, l'accessibilitat, la vida independent, la participació política, l'educació inclusiva i les TIC. En aquest enllaç us podeu informar del programa que s'està desplegant.
Assistim a la Zero-Project Conference 2018

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.