Recomanable: postgrau “Innovació i transformació de l’acció social”

El proper dijous 4 d’octubre de 2018, a les 18h00, la Fundació iSocial, de la qual som membres fundadors, organitza una sessió informativa sobre el nou Curs de Postgrau “Innovació i transformació de l’acció social”, impulsat en col·laboració amb l’Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona i el Col.legi Oficial de Treball Social de Catalunya. La sessió informativa es realitzarà a la seu del Col.legi Oficial de Treball Social, al carrer Portaferrissa 18, 1r., de Barcelona. Hi intervindran Pilar Rodríguez, treballadora social i vicepresidenta de la fundació, i Toni Codina, director de la fundació i codirector del curs. El curs es realitzarà de gener a juny de 2019, i compta amb una part teòrica, visites pràctiques a institucions públiques i privades amb projectes innovadors, i un viatge de tres dies a Finlàndia. Aquest octubre s’obriran les pre-inscripcions al web de la Universitat de Barcelona. Consulteu aquí programa
Recomanable: postgrau “Innovació i transformació de l’acció social”

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.