Support exposa a França la seva posició sobre la transformació de l'oferta de serveis socials i de salut de llarga durada

Avui, convidats per les grans organitzacions socials franceses hem tingut l'ocasió d'explicar quina és la visió de la Fundació Support sobre el que hauria de ser la transformació dels serveis socials i de salut de llarga durada i, també, l'experiència d'aquesta transformació viscuda per Support a comarques gironines. L'ocasió ha estat la jornada, celebrada a París, organitzada per la Federació dels establiments hospitalaris d'ajuda a les persones, la Mutualitat francesaNexem (organització professional dels empresaris del sector social) i la Unió Nacional de l'ajuda a domicili). L'eix central de la jornada ha estat la transformació l'oferta dels serveis socials i de salut de llarga durada per adaptar-se als nous requeriments de la societat i, sobretot, als drets humans de les persones amb discapacitat dictats per la Convenció Internacional de les Nacions Unides. La intervenció ha anat a càrrec del director de Support, Josep Maria Solé. Programa  
Support exposa a França la seva posició sobre la transformació de l'oferta de serveis socials i de salut de llarga durada

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.