Support participa en el nou seminari web de l'EASPD, centrat en els aspectes ètics en la provisió de serveis de suport a les persones amb discapacitat durant la pandèmia

El proper dimecres 29, el director de Support, Josep Maria Solé, participarà en un nou seminari de l'EASPD, centrat en aquesta ocasió en els aspectes ètics en la provisió dels serveis de suport a les persones amb discapacitat durant la pandèmica de la Covid19. La connexió serà  a les 14.00 hores. En el context de la pandèmia, les persones amb discapacitat poden córrer el risc de patir una discriminació addicional, en funció del seu estat de salut general i la seva condició mèdica. Aquest seminari web abordarà el paper que tenen els serveis de suport, per garantir que els drets de les persones amb discapacitat siguin respectats en igualtat de condicions i que puguin accedir a l'atenció mèdica i social que necessiten. La connexió es durà a terme a les 14.00 hores, a través de Zoom. Programa 14.00 h Benvinguda 14.05 h Taula rodona Moderator: Ms Sabrina Ferraina, EASPD Gerard Quinn, National University of Ireland Galway, Ireland Josep Maria Solé, SUPPORT, Spain Pat Clarke, European Disability Forum, Belgium Emmanuelle Grange, Head of Disability and Inclusion Unit, DG Employment 14.40 Debat 14.55 Cloenda Jim Crowe, President, EASPD Podeu fer les vostres inscripcions en aquest enllaç abans de les 10.00 hores, del mateix dimecres 29 d'abril.
Support participa en el nou seminari web de l'EASPD, centrat en els aspectes ètics en la provisió de serveis de suport a les persones amb discapacitat durant la pandèmia

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.