Pluja de regals de Nadal

L'Àrea Social de la Fundació ultima els preparatius de Nadal i Reis per a les persones que tutela. Gairebé un miler de regals es distribuiran aquestes dades i es fa d'acord amb les preferències i peticions de les persones. L’Àrea Social és el pilar de l'entitat; des d'aquesta àrea es vetlla pel benestar personal, la salut, l’entorn de vida, les relacions personals i la integració social de la persona protegida. L'any 2014 es van registrar més de 12.000 accions de seguiment de la situació personal o social de les persones protegides, a càrrec dels 40 professionals d’aquesta àrea (treballadors i educadors socials, psicòlegs, integradors socials...). D’aquestes accions la Fundació subratlla les visites presencials de contacte directe i gestions, els acompanyaments mèdics (ja sigui en visites ambulatòries o durant ingressos hospitalaris). Més de 150.000 km realitzats en desplaçaments en exercici de les seves funcions.
Pluja de regals de Nadal

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.

La Fundació Support-Girona està acreditada amb l'ISO 9001:2015