Pluja de regals de Nadal

L'Àrea Social de la Fundació ultima els preparatius de Nadal i Reis per a les persones que tutela. Gairebé un miler de regals es distribuiran aquestes dades i es fa d'acord amb les preferències i peticions de les persones. L’Àrea Social és el pilar de l'entitat; des d'aquesta àrea es vetlla pel benestar personal, la salut, l’entorn de vida, les relacions personals i la integració social de la persona protegida. L'any 2014 es van registrar més de 12.000 accions de seguiment de la situació personal o social de les persones protegides, a càrrec dels 40 professionals d’aquesta àrea (treballadors i educadors socials, psicòlegs, integradors socials...). D’aquestes accions la Fundació subratlla les visites presencials de contacte directe i gestions, els acompanyaments mèdics (ja sigui en visites ambulatòries o durant ingressos hospitalaris). Més de 150.000 km realitzats en desplaçaments en exercici de les seves funcions.
Pluja de regals de Nadal

It takes part in the recruitment of young people benefiting from the Youth Guarantee Programme in Catalonia, in accordance with Order TSF/115/2018 of 12 July.

The programme is financed by the Youth Employment initiative and the European Social Fund, with a co-financing of 91.89%.

 

Foundations Register 1817. Register Department of Work, Social Affairs, and Families of the Government of Catalonia S05710.

Support-Girona is registered in the Register of Interest Groups of the Catalan Government Administration and the Public Sector. Identification number 315.

Municipal Register of Entities (Girona City Council) with number EH3234.

Census of Voluntary Entities of Catalonia 001907-000.