Actua
Voluntariat

Participa amb la teva acció. Amb el teu compromís, pots canviar moltes vides!

 

Support-Girona disposa d’un Pla de voluntariat que té com a objectiu principal millorar la seva qualitat de vida i benestar emocional de les persones acompanyades.

El programa de voluntariat es desplega en tres eixos d’acció:

Suport a l’oci i el lleure grupal i individual, amb l’acompanyament de les persones a esdeveniments promoguts per la Comissió d’oci i lleure de Support-Girona o a activitats dirigides a desenvolupar i potenciar les relacions socials de la persona (participació en festes o actes locals, celebracions d’aniversari, etc.). L’entitat cerca la inclusió social de les persones que viuen en la comunitat i que tot sovint tenen certes dificultats en establir relacions socials. L’oci i el lleure són factors claus en aquest punt.

Suport a l’acompanyament domiciliari i/o mèdic i hospitalari (visites mèdiques programades i acompanyaments en estades hospitalàries).

Suport a l’activitat internacional, que implicarà la persona voluntària en l’activitat de recerca de l’entitat, amb la participació en els projectes internacionals que duem a terme en el marc de la transformació de la intervenció social segons el nou paradigma de la Convenció Internacional dels Drets de les Persones amb Discapacitat de les Nacions Unides.

El voluntariat vinculat a la nostra entitat és obert a la participació de persones majors d’edat que reuneixin elements fonamentals per a l’acció efectiva de la tasca:

  • Mostrar motivació, habilitats o bé tenir formació específica en els col·lectius de persones a les quals prestem suport: adults amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o malalties cognitives derivades de l’envelliment.
  • Tenir coneixements o formació en l’àmbit sanitari (per realitzar acompanyaments o vetlles hospitalàries).
  • Disposar de temps lliure suficient per dur a terme la tasca de voluntariat.
  • Tenir una actitud compromesa, oberta i positiva vers les indicacions de l’entitat.
  • Respectar la confidencialitat de la informació que es proporcioni des de l’entitat.

Suma’t a l’equip de persones voluntàries de Support-Girona!

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.

La Fundació Support-Girona està acreditada amb l'ISO 9001:2015