IV Congrés de l'Acció Social
Data i hora d'inici
Data i hora de finalització
Adreça
L’Atlàntida – Centre d’Arts Escèniques d’Osona C/ Francesc Maria Masferrer 4
08500 Vic (Barcelona)

El dies 8 i 9 de juny, Support-Girona participarà de nou en el Congrés de l'Acció Social, organitzat per inclusio.cat, que arriba enguny a la V edició. El congrés duu el títol "Serveis socials, transversalitat i inclusió social" i posa la mirada en les actuacions intersectorials i transversals per tal de potenciar la inclusió social

Tres professional de l'ERESS Support-Girona presentaran la comunicació: "De l’ingrés involuntari a l’abordatge en comunitat: programes comunitaris i transversals d’atenció a persones amb discapacitat i/o malaltia mental".

Support-Girona també presenta el pòster "UNIC: cap a un model de pressupostos personals".  UNIC és un projecte transnacional amb què es vol transformar els models de finançament públic de l’atenció social de llarga durada en formes d’assignació pressupostària individualitzada que permetin a la persona, amb dret rebre-la, escollir com organitzar els suports que precisa (on viure amb aquesta assignació, triar de qui vol rebre el suport, quin ha de ser aquest, etc.). Support-Girona és una de les entitats europees involucrades en el projecte, juntament amb les organitzacions europees sòcies d’aquest estudi de gran abast finaçat amb fons europeus.

Programa i inscripcions al congrès

 

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.