Què és el Servei d'Habitatge de la Fundació Drissa

El dimarts 24 de febrer, la Fundació Drissa, entitat de la qual som patrons, oferirà una conferència sobre els serveis d'habitatge que té en funcionament l'organització. L'acte, organitzat per l'Associació Família i Salut Mental de les Comarques Gironines, tindrà lloc a a la sala d'actes de l'Hotel d'entitats de Girona (C/Rutlla, 20-22). Impartirà la conferència la psicòloga Núria Fornalés, cap de l'Àrea Social de la Fundació DRISSA. Servei d’Habitatge Amb l’objectiu de facilitar la integració plena dels seus usuaris i usuàries en la comunitat, Drissa obre l’any 2006 el Servei d’Habitatge amb una llar amb suport i un Servei d’Autonomia a la pròpia llar (2008). La llar amb suport és un dispositiu residencial comunitari, ubicat en un edifici integrat en l’entorn social, on s’ofereix allotjament, supervisió i suport a persones afectades per un trastorn mental sever i amb problemes d’habitatge. La llar amb suport disposa de sis places (ocupació mitjana de quatre persones, amb dues altes i dues baixes). El Servei d’Autonomia a la pròpia llar permet evitar que la persona abandoni casa seva. Durant el 2013 es van atendre dinou persones.
Què és el Servei d'Habitatge de la Fundació Drissa

Participa a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol.

Programa finançat per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu amb un cofinançament del 91,89%.

 

Registre Fundacions 1817. Registre Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registre de Grups d’Interès de l’Administració de la Generalitat i del Sector Públic. Número d’indicador 315.

Registre municipal d’entitats (Ajuntament de Girona) amb el número EH3234.

Cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya 001907-000.

La Fundació Support-Girona està acreditada amb l'ISO 9001:2015