Què és el Servei d'Habitatge de la Fundació Drissa

El dimarts 24 de febrer, la Fundació Drissa, entitat de la qual som patrons, oferirà una conferència sobre els serveis d'habitatge que té en funcionament l'organització. L'acte, organitzat per l'Associació Família i Salut Mental de les Comarques Gironines, tindrà lloc a a la sala d'actes de l'Hotel d'entitats de Girona (C/Rutlla, 20-22). Impartirà la conferència la psicòloga Núria Fornalés, cap de l'Àrea Social de la Fundació DRISSA. Servei d’Habitatge Amb l’objectiu de facilitar la integració plena dels seus usuaris i usuàries en la comunitat, Drissa obre l’any 2006 el Servei d’Habitatge amb una llar amb suport i un Servei d’Autonomia a la pròpia llar (2008). La llar amb suport és un dispositiu residencial comunitari, ubicat en un edifici integrat en l’entorn social, on s’ofereix allotjament, supervisió i suport a persones afectades per un trastorn mental sever i amb problemes d’habitatge. La llar amb suport disposa de sis places (ocupació mitjana de quatre persones, amb dues altes i dues baixes). El Servei d’Autonomia a la pròpia llar permet evitar que la persona abandoni casa seva. Durant el 2013 es van atendre dinou persones.
Què és el Servei d'Habitatge de la Fundació Drissa

It takes part in the recruitment of young people benefiting from the Youth Guarantee Programme in Catalonia, in accordance with Order TSF/115/2018 of 12 July.

The programme is financed by the Youth Employment initiative and the European Social Fund, with a co-financing of 91.89%.

 

Foundations Register 1817. Register Department of Work, Social Affairs, and Families of the Government of Catalonia S05710.

Support-Girona is registered in the Register of Interest Groups of the Catalan Government Administration and the Public Sector. Identification number 315.

Municipal Register of Entities (Girona City Council) with number EH3234.

Census of Voluntary Entities of Catalonia 001907-000.