Què és el Servei d'Habitatge de la Fundació Drissa

El dimarts 24 de febrer, la Fundació Drissa, entitat de la qual som patrons, oferirà una conferència sobre els serveis d'habitatge que té en funcionament l'organització. L'acte, organitzat per l'Associació Família i Salut Mental de les Comarques Gironines, tindrà lloc a a la sala d'actes de l'Hotel d'entitats de Girona (C/Rutlla, 20-22). Impartirà la conferència la psicòloga Núria Fornalés, cap de l'Àrea Social de la Fundació DRISSA. Servei d’Habitatge Amb l’objectiu de facilitar la integració plena dels seus usuaris i usuàries en la comunitat, Drissa obre l’any 2006 el Servei d’Habitatge amb una llar amb suport i un Servei d’Autonomia a la pròpia llar (2008). La llar amb suport és un dispositiu residencial comunitari, ubicat en un edifici integrat en l’entorn social, on s’ofereix allotjament, supervisió i suport a persones afectades per un trastorn mental sever i amb problemes d’habitatge. La llar amb suport disposa de sis places (ocupació mitjana de quatre persones, amb dues altes i dues baixes). El Servei d’Autonomia a la pròpia llar permet evitar que la persona abandoni casa seva. Durant el 2013 es van atendre dinou persones.
Què és el Servei d'Habitatge de la Fundació Drissa

Participa en la contratación en prácticas de personas jóvenes beneficiarias del programa de Garantía Juvenil en Catalunya, según la Orden TSF/115/2018, de 12 de julio.

Programa financiado por la Iniciativa de Empleo Juvenil y el Fondo Social Europeo con una cofinanciación del 91,89 %

 

Registro de Fundaciones 1817. Registro del Departamento de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registro de Grupos de Interés de la Administración de la Generalitat y del Sector Público. Número de indicador 315.

Registro municipal de entidades (Ayuntamiento de Girona) con el número EH3234.

Censo de Entidades de Voluntariado de Catalunya 001907-000.