Els manuals TopHouse, gairebé a punt. Sessió de treball a Viena

Ahir i avui s'ha dut a terme la tercera jornada de treball del projecte Top House a Viena. TopHouse, projecte finançat amb fons europeus, té com a objectiu definir i facilitar el desenvolupament de les competències dels professionals involucrats en el procés d’assessorament i provisió de suport assistencial i d’habitatge a les persones amb discapacitat, de manera respectuosa amb els seus drets i voluntats. Aquest projecte, en el què hi participa Support com a soci, està liderat per l’Essl Foundation (Zero Project) i participat les organitzacions socials: Jugen and Werk Begleitung (Àustria), ASPA Foundation (Finlàndia), Irish Council For Social Housing (Irlanda), l’EASPD (Bèlgica) i Homeless Link (Anglaterra). Durant l'estada a Viena s'han pogut tancar els manuals finals i dissenyar la formació de formadors que tindrà lloc a Londres al mes de març del 2019. Paral·lelament, s'ha presentat la versió final de l'informe  que engloba bones pràctiques de les organitzacions integrants en el consorci del projecte i s'han decidit les estratègies de comunicació que se seguiran per maximitzar l'impacte dels materials TopHouse . Saber més del projecte TopHouse Peu de foto: Membres del grup de treball del projecte TopHouse. Ferran Blanco, treballador social de Support (el segon començant per la dreta).
Els manuals TopHouse, gairebé a punt. Sessió de treball a Viena

Participa en la contratación en prácticas de personas jóvenes beneficiarias del programa de Garantía Juvenil en Catalunya, según la Orden TSF/115/2018, de 12 de julio.

Programa financiado por la Iniciativa de Empleo Juvenil y el Fondo Social Europeo con una cofinanciación del 91,89 %

 

Registro de Fundaciones 1817. Registro del Departamento de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registro de Grupos de Interés de la Administración de la Generalitat y del Sector Público. Número de indicador 315.

Registro municipal de entidades (Ayuntamiento de Girona) con el número EH3234.

Censo de Entidades de Voluntariado de Catalunya 001907-000.