A "la Caixa", Girona Centre i Girona Radial, gràcies

Avui, la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines, l’Associació Somnis i els Restaurants del Cor hem estat les entitats socials beneficiàries de la campanya, impulsada per “la Caixa”, l’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial i l’associació d’hostaleria Girona Radial, a través de la Targeta Comerç Girona Hostaleria. En total s'han recollit 4.500 euros. L’acte de lliurament s’ha celebrat aquest matí a càrrec del director d’Àrea de Negoci de “la Caixa” a Girona, Xavier Ponsati; el president de Girona Centre, Josep Maria Noguer; el president de Girona Radial, Xavier Nicolazzi; la presidenta de Somnis, Alba Lletjós; el president de Restaurants del Cor, Toni Vallory; i del director de la Fundació Tutelar, Josep Maria Solé. La Fundació Tutelar destinarem aquests diners a cobrir les necessitats bàsiques de les persones tutelades que més ho necessiten. L’Associació Somnis, organització dedicada al suport i l’atenció a infants i joves en situació de fragilitat social, destinarà la recaptació a l’adequació dels equipaments del Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) de Salt on hi viuen 24 nens de 3 a 17 anys; i per la seva banda, els Restaurants del Cor, entitat impulsada per Girona Avança amb l’objectiu de complementar les beques de menjadors escolars per assegurar que tots els nenes i nenes de Girona puguin realitzar els àpats necessaris per al seu creixement òptim i a l’escola, destinarà els diners a què nombre màxim de nens se’n puguin beneficiar del projecte. La campanya solidària va consistir en destinar un euro a organitzacions socials per cada compra realitzada entre el 20 de desembre i el 31 de gener a qualsevol establiment associat a Girona Centre Eix Comercial i a l’associació Hostaleria de Girona-Radial.
A "la Caixa", Girona Centre i Girona Radial, gràcies

It takes part in the recruitment of young people benefiting from the Youth Guarantee Programme in Catalonia, in accordance with Order TSF/115/2018 of 12 July.

The programme is financed by the Youth Employment initiative and the European Social Fund, with a co-financing of 91.89%.

 

Foundations Register 1817. Register Department of Work, Social Affairs, and Families of the Government of Catalonia S05710.

Support-Girona is registered in the Register of Interest Groups of the Catalan Government Administration and the Public Sector. Identification number 315.

Municipal Register of Entities (Girona City Council) with number EH3234.

Census of Voluntary Entities of Catalonia 001907-000.