Com millorar l'atenció dels professionals vers la gen gran?

Una de les preocupacions de la Fundació Tutelar és evolucionar l'enfocament de l'atenció professional des de diferents camps a les persones que la requereixen, respectant la seva voluntat i entorn de vida. Amb aquest objectiu, diferents professionals de la nostra entitat han assistit avui a la jornada "El tracte adequat a la gent gran des de les institucions. Cap a nous models d'atenció", coorganitzada per la Fundació Campus Arnau d'Escala, el DIXIT i el Grup de Treball de les persones grans de la Comissó tècnica de seguiment dels protocols d'actuació en casos de violència de la demarcació de Girona. La jornada s'ha celebrat a l'auditori Josep Irla Edifici de la Generalitat a Girona.
Com millorar l'atenció dels professionals vers la gen gran?

It takes part in the recruitment of young people benefiting from the Youth Guarantee Programme in Catalonia, in accordance with Order TSF/115/2018 of 12 July.

The programme is financed by the Youth Employment initiative and the European Social Fund, with a co-financing of 91.89%.

 

Foundations Register 1817. Register Department of Work, Social Affairs, and Families of the Government of Catalonia S05710.

Support-Girona is registered in the Register of Interest Groups of the Catalan Government Administration and the Public Sector. Identification number 315.

Municipal Register of Entities (Girona City Council) with number EH3234.

Census of Voluntary Entities of Catalonia 001907-000.