Seminari web de l'EASPD sobre el suports en línia per a les persones amb discapacitat

El proper 22 d'abril, la Fundació Support participarà en el Webinar organitzat per l'EASPD sobre els suports en línia que es poden proporcionar a les persones amb discapacitat des de les organitzacions d'intervenció social. La pandèmia del coronavirus esdevé un desafiament per a totes les comunitats que estan en la primera línia en la lluita contra la malaltia. Davant de la COVID-19, els proveïdors de serveis de suport estan desplegant accions per poder continuar oferint els serveis essencials d'atenció i suport als que més ho necessiten. Una d'aquestes són les plataformes en línia especialment desenvolupades per satisfer les necessitats socials, educatives o terapèutiques dels seus usuaris i usuàries. Aquest seminari web analitzarà els reptes i les oportunitats de traslladar els serveis de suport a les plataformes en línia, responent les següents preguntes:
  • Com es poden proporcionar serveis de suport en línia?
  • Com poden els proveïdors de serveis donar suport als seus professionals? Amb quines eines?
  • Quines són les recomanacions de les organitzacions mundials, com l'Organització Mundial de la Salut, en la prestació d'aquests serveis?
El seminari web tindrà lloc el dimecres 22 d'abril de 14.00 a 15.00.  Programa  14.00-14.05 - Benvinguda i introducció Evert -Jan Hoogerwerf, AIAS Bolonya 14.05-14.40 - Taula rodona Moderador: Evert- Jan Hoogerwerf, AIAS Bolonya Giulia Ogerro, GATE / OMS, Suïssa Noa Nitzan, Beit Issie Shapiro, Israel Josep Maria Solé, SUPPORT, Espanya 14.40-14.55 - Debat 14.55-15.00 - Observacions finals Luk Zelderloo, Secretari General, EASPD Podeu fer les vostres inscripcions en aquest enllaç Per a més informació us podeu posar en contacte amb: Rachel Vaughan - rachel.vaughan@easpd.eu
Seminari web de l'EASPD sobre el suports en línia per a les persones amb discapacitat

Participa en la contratación en prácticas de personas jóvenes beneficiarias del programa de Garantía Juvenil en Catalunya, según la Orden TSF/115/2018, de 12 de julio.

Programa financiado por la Iniciativa de Empleo Juvenil y el Fondo Social Europeo con una cofinanciación del 91,89 %

 

Registro de Fundaciones 1817. Registro del Departamento de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias de la Generalitat de Catalunya S05710.

Registro de Grupos de Interés de la Administración de la Generalitat y del Sector Público. Número de indicador 315.

Registro municipal de entidades (Ayuntamiento de Girona) con el número EH3234.

Censo de Entidades de Voluntariado de Catalunya 001907-000.