Seminari web de l'EASPD sobre el suports en línia per a les persones amb discapacitat

El proper 22 d'abril, la Fundació Support participarà en el Webinar organitzat per l'EASPD sobre els suports en línia que es poden proporcionar a les persones amb discapacitat des de les organitzacions d'intervenció social. La pandèmia del coronavirus esdevé un desafiament per a totes les comunitats que estan en la primera línia en la lluita contra la malaltia. Davant de la COVID-19, els proveïdors de serveis de suport estan desplegant accions per poder continuar oferint els serveis essencials d'atenció i suport als que més ho necessiten. Una d'aquestes són les plataformes en línia especialment desenvolupades per satisfer les necessitats socials, educatives o terapèutiques dels seus usuaris i usuàries. Aquest seminari web analitzarà els reptes i les oportunitats de traslladar els serveis de suport a les plataformes en línia, responent les següents preguntes:
  • Com es poden proporcionar serveis de suport en línia?
  • Com poden els proveïdors de serveis donar suport als seus professionals? Amb quines eines?
  • Quines són les recomanacions de les organitzacions mundials, com l'Organització Mundial de la Salut, en la prestació d'aquests serveis?
El seminari web tindrà lloc el dimecres 22 d'abril de 14.00 a 15.00.  Programa  14.00-14.05 - Benvinguda i introducció Evert -Jan Hoogerwerf, AIAS Bolonya 14.05-14.40 - Taula rodona Moderador: Evert- Jan Hoogerwerf, AIAS Bolonya Giulia Ogerro, GATE / OMS, Suïssa Noa Nitzan, Beit Issie Shapiro, Israel Josep Maria Solé, SUPPORT, Espanya 14.40-14.55 - Debat 14.55-15.00 - Observacions finals Luk Zelderloo, Secretari General, EASPD Podeu fer les vostres inscripcions en aquest enllaç Per a més informació us podeu posar en contacte amb: Rachel Vaughan - rachel.vaughan@easpd.eu
Seminari web de l'EASPD sobre el suports en línia per a les persones amb discapacitat

It takes part in the recruitment of young people benefiting from the Youth Guarantee Programme in Catalonia, in accordance with Order TSF/115/2018 of 12 July.

The programme is financed by the Youth Employment initiative and the European Social Fund, with a co-financing of 91.89%.

 

Foundations Register 1817. Register Department of Work, Social Affairs, and Families of the Government of Catalonia S05710.

Support-Girona is registered in the Register of Interest Groups of the Catalan Government Administration and the Public Sector. Identification number 315.

Municipal Register of Entities (Girona City Council) with number EH3234.

Census of Voluntary Entities of Catalonia 001907-000.