Sabrina Ferraina, policy officer de l'EASPD, es reuneix amb la Fundació Tutelar a Girona

Sabrina Ferraina, policy officer de l'EASPD, ha estat convidada per la Fundació Tutelar per informar-la del treball que s'està realitzant per adaptar les pràctiques de l'entitat al mandat de la Convenció de la ONU en relació als drets de les persones amb discapacitat i com es treballa al territori. Sabrina Ferraina es dedica a l’anàlisi de les polítiques públiques del Consell d’Europa, amb una visió crítica i proactiva. Persona de gran solvència professional ha estat, entre d'altres, autora principal del document "Joint Declaration: Developing the Support Services of Tomorrow", on es proposa un nou model de relació entre les entitats proveïdores de serveis i les persones que s'atenen, basat en els principis de la convenció. Durant la seva visita a Girona, Ferraina ha estat reunida amb l'equip directiu de la Fundació Tutelar, i ha tingut ocasió de parlar personalment amb persones respecte les quals la fundació exerceix càrrecs tutelars i que viuen de forma independent, amb suports de diversa mena. També s'ha dut a terme una visita informativa al Centre de Salut Mental d'Adults del Gironès i Pla de l'Estany, durant la qual diferents professionals de l'Institut d'Assistència Sanitària han explicat el model atenció comunitària en salut mental que es treballa al territori, exponent i referent a Europa. Podeu descarregar-vos el document de referència: Joint Declaration: Developing the Support Services of Tomorrow Peu de foto de la imatge de notícia: un moment de la trobada personal de Ferraina amb persones usuàries de la fundació, acompanyats per part de l'equip directiu de la Fundació Tutelar i professionals de l'entitat.
Sabrina Ferraina, policy officer de l'EASPD, es reuneix amb la Fundació Tutelar a Girona

It takes part in the recruitment of young people benefiting from the Youth Guarantee Programme in Catalonia, in accordance with Order TSF/115/2018 of 12 July.

The programme is financed by the Youth Employment initiative and the European Social Fund, with a co-financing of 91.89%.

 

Foundations Register 1817. Register Department of Work, Social Affairs, and Families of the Government of Catalonia S05710.

Support-Girona is registered in the Register of Interest Groups of the Catalan Government Administration and the Public Sector. Identification number 315.

Municipal Register of Entities (Girona City Council) with number EH3234.

Census of Voluntary Entities of Catalonia 001907-000.